Műanyag ablak megbízható hazai forrásból

KORALL-ABLAK ALAPÍTVA 2006, Ablakcsere Budapesten és Pest megyében

CPL beltéri ajtó

CPL beltéri ajtó

A beltéri ajtók legkedveltebb változata a magas kopásállóságú CPL laminált beltéri ajtók. Ezek a beltéri ajtók árukat tekintve drágábbak mint ha dekor beltéri ajtót vásárolnánk, viszont a lehetőségeink tárháza hihetetlenül gazdag. A CPL beltéri ajtóink nem csak abban különböznek, hogy nagyon erős bevonattal vannak ellátva, hanem a kivitlüket tekintve is számos működtetés közül választhatunk.

A CPL beltéri ajtó esetében az erős karcálló bevonatnak köszönhetően hosszú élettartammal számolhatunk. A beltéri ajtó szerkezete minden esetben válogatott minőségű MDF bútorlap alapanyagból készül ez igaz mind az ajtó tokra és a lapra egyaránt.

Az ajtó lap belseje lehet papír rács vagy furatolt forgácslap szerkezetű is. A hordozó felület minden esetben egy 5mm vastag MDF lap amire a végleges magas kopás állóságú melamin nevű műgyanta alapú felület kerül. A Melamin bevonat adja a magas kopás és karc állóságot a beltéri ajtónknak.

A CPL beltéri ajtók egyik egyre kedveltebb változata az egyedi megjelenést  kölcsönző edzett üveges rátét léces változat. Ebben az esetben a beltéri ajtó lap két félből áll és középen egy egybe függű 8mm vastag edzett üvegfelület tartja egyben a két felet. 

Manapság már olyan megvalósítást is tudunk eszközölni ahol a teljes ajtólap üvegből készül csak a tok szerkezet CPL. Ilyen esetben az ajtó lap teljes felülete a már említett 8mm vastag edzett üvegből készül el.

A CPL beltéri ajtók felhasználási területei

A CPL beltéri ajtók a dekor fóliás beltéri ajtókhoz képest nagyobb felhsználási területtel rendelkeznek. Míg a dekorfóliás beltéri ajtó első sorban a magánházak és lakások ideális térelválasztója, addig ez a beltéri ajtó rendszer optimális irodaházak szállodák és más közintézményekben történő felhasználásra ahol nagy igénybevételnek lesz kitéve a beltéri ajtó.

 

A CPL beltéri ajtók fajtái

Ha CPL beltéri ajtót vásárolunk számos nyitásmód közül dönthetjük el mi lenne számunkra a legtetszetősebb megoldás. Itt már nem csak nyíló kivitelt választhatunk hanem speciális rendzserek is elérhetővé válnak.

 • nyíló egy szárnyú beltéri ajtó
 • nyíló két szárnyú beltéri ajtó
 • beltéri ajtó felül vagy oldalvilágítóval
 • toló beltéri ajtó (ebben ez esetben lehet falban toló, vagy fal előtt futó kivitel)

A CPL beltéri ajtó műszaki paraméterei

A CPL (Continuously Pressed Laminates) - hasonlóan a Dekor felülethez - egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a már említett melamin műagyanta alapú fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható. Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők. Ezeket gyűjtő néven intarziás beltéri ajtónak nevezzük. Ezeket kombinálhatjuk a szálirányok elforgatásával és az így létrehozott mezőket más színekkel is elláthatjuk.  

A CPL beltéri ajtók alap paraméterei:

 • magas kopásállóságú műgyanta fedőréteg
 • Egyedi méretre gyártás felár nélkül 100x210 cm-es méretig maximálisan 15 cm-es tokvastagság esetén
 • akár 6 cm-es tokvastagsággal is gyártható ( panelházi fürdő és WC ajtók sajátossága)
 • nem csak nyíló de toló kivitelben is rendelhető
 • erős 5mm vastag MDF hordozófelülettel
 •  akár automata küszöbbel is kérhető
 • 37 választható szín alapján végtelen számú variációban
 • számos üvegezés vagy akár üveg szárny kivitelben is

A CPL beltéri ajtó választható színei


A CPL beltéri ajtó választható mintázatai

A CPL beltéri ajtókat alapvetően a választható mintázatok alapján csoportosítjuk. A beltéri ajtó különböző díszitő elemei más és más csoportokat hoz létre, a különböző csoportok eltérő felület megmunkálást igényelnek a meltéri ajtó esetében.

Az alábbiakban fetüntetett mintázatok nem a teljes kínálatot mutatják csak a változatosságot szeretnénk bemutatni. A konfigurátor segítségével ráadásúl egyedi elképzelések is megvalósíthatóak.

CPL beltéri ajtó - intraziás laminált 

A laminált intarziás tömör beltéri ajtó esetében ugyan azt a lamináló lemezt használjuk csak 90 fokkal elforgatva. Mivel a szálirányok megváltoznak egyedi mintázatot hoznak létre a beltéri ajtó felületén.

A laminált intarziás beltéri ajtók elérhetőek több szín kombinációjával is. 


CPL beltéri ajtó - laminált fémintarziás

Hasonlóan készülk mint a laminált beltéri ajtó csak a fémcsíkkal díszítjük a beltéri ajtó lapját. A fém bevonat nem csk rátét, hanem a valódi szerkezeti elem része. Ennek a típusnak is van több színes változata is ahol a fémcsík nem csak díszítő eleme a beltéri ajtónak de elhatárolja az eltérő színű laminátumakat.


CPL beltéri ajtó - laminált betétes

A kis üveges beltéri ajtóval azonosan készül, csak az üvegek helyére intarzia betét kerül. A betét az üveges kivitelhez hasonlóan üvegezőlécekkel kerül rögzítésre. Íves minta esetén az üvegszorítóléc csak festett lehet.


CPL beltéri ajtó - laminált kisüveges

A sík felületű beltéri ajtó lapból kivágásokat eszközölünk a választott mintázatnak megfelelően. A minta  lehet akár kör alakú is, de ebben az esetben az vegszorító léc csak festett kivitelben készülhet.


CPL beltéri ajtó - laminált edzettüveges

Az egyik leg látványosabb beltéri ajtóink. Az ajtó lap lényegében 2 vagy 3 részre kerül felvágásra, majd 8mm vastag edzet üveg kerül bele ami kifut az ajtólap széléig. Az üvegek lehetnek víztiszták vagy katerál üvegek egyaránt.


CPL beltéri ajtó - laminált síküveges

A síküveges kivitel a kisüveges beltéri ajtóval azonos módon készül viszont a speciális gyártási technológoának köszönhetően üvegező lécek használata nélkül kerülnek rögzítésre a beltéri ajtó felületére. Nagyon dekoratív és látványos megjelenést biztosít.


Egyedi beltéri ajtó tervezése

A CPL beltéri ajtók nagyszerűsége a variálhatóságban, az egyedi méretre történő gyártásban és kombinálhatóságban rejlik. Azoknak akik egyedi kivitelezéseket szeretnének megvalósítani az alábbi termék konfigurátorunk segítségével számos variációt tudnak létrehozni.

A CPL beltéri ajtó gyártási ideje

A CPL beltéri ajtók gyártási ideje minden átlagosan 4-6 hét. A beltéri ajtó gyártási idejét a műszaki tartalom határozza meg. 

Árajánlat kérés CPL beltéri ajtóra

Árajánlat bejárati és beltéri ajtóra

Árajánlatkéréshez kérem adja meg a következő mezőket:

Név:
Város *:
Telefonszám *:
e-mail cím *:

A beltéri ajtó színe:

 

Melyik típus után érdeklődik:

Intarziás laminált CPL beltéri ajtó
Intarziás fémcsíkos laminált CPL beltéri ajtó
Laminált betétes CPL beltéri ajtó
Laminált kis üveges CPL beltéri ajtó
Edzett üveges CPL beltéri ajtó
Sík üveges laminált CPL beltéri ajtó

Kéri az ajtó(k) beépítését:
Beépítést is kérek
Személyesen veszem át
Csak kiszállítás

Méretek, igények, egyéb információk *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bemutatóterem

Várjuk Önöket szeretettel Budapesti és Gyáli bemutató termeinkben.

2360 Gyál,  Bem József utca 19


Nyitva:

H-P 8:00-16:00


Tel:  

06 (20) 447 1363


Email:

info@nyilaszaro.eu

1081 Budapest,

Kun utca 7


Nyitva:

H-P 8:00-16:00


Tel:  

06 (30) 205 3536


Email:

info@nyilaszaro.eu

ABLAK KISOKOS

Hasznos leírások, gyakori kérdések amik a műanyag ablakokkal kalcsolatban a legtöbbször felmerülnek.

De olvashat a használt ablakokról és a speciális RAL beépítésről is

 ablak kisokos  

Kiemelt ajánlat

A felső kategóriában is jó áron


Kömmerling 88+ nyílászárók MACO vasalattal akár egyedi RAL festéssel is rendelhető

 Árajánlatkérés 


Versenyképes áron is vásárolhat minőségi nyílászárót


SALAMANDER SL 76

Árajánlatkérés


Viszonteldóknak

Elege van a pontatlan beszállítókból.

Szeretné ha versenyképes árat tudna adni ügyfeleinek  minőségi nyílászáró rétékesítése mellett.

Jelentkezzen partner programunkba.

 tovább 

Facebook

Egyéb

Google PageRank


SCHÜCO kiemelt


A kínálatunk legjobb ár kategóriájában a SCHÜCO CT 70 AS műanyag ablakok érhetőek el. 

2 és 3 rétegű üveggel egyaránt rendelhető akár 50% kedvezménnyel.

Árajánlatkérés