Műanyag ablak megbízható hazai forrásból

KORALL-ABLAK ALAPÍTVA 2006, Ablakcsere Budapesten és Pest megyében

Műanyag nyílászáró kínálatunk

Az alábbiakban megtalálja a teljes műanyag ablak kínálatunkat. Minden műanyag ablakunk szigorúan hazai gyártósoron készülnek biztos forrásból kerülnek vásárlóinkhoz.

Ami nálunk biztosan nem talál ha műanyag ablakot szeretne vásárolni

  • megtévesztő kedvezményeket. Ugye Ön sem hiszi el hogy 58-60% kedvezményt kap nyílászáróiból
  • műanyag ablak árainknál mindig bruttó árakat tüntetünk fel. Persze jobban hangzik a nettó ár
  • Ajándék redőny a műanyag ablakok mellé. Nem tudunk ilyet biztosítani mi is fizetünk érte. Ha meg beleépítjük az ablak árába akkor meg már megint nem lenne ajándék
  • Külföldről behozott szürke importból származó műanyag nyílászárót. Csak hazai műanyag ablakokat értékesítünk, amikhez a vásárláskor a gyártó által kiadott garancia levelet is átadjuk.

Amit viszont garantálni tudunk

  • korrekt árakat megtévesztő akciók helyett
  • átlátható részletes dokumentációt már az ajánlatadáskor is
  • Minőségi magyar műanyag nyílászárókat
  • Precíz tájékoztatást, a kezdetektől.
  • Igény szerint a tervezővel is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot


Műanyag ablak - HEVESTHERM

A HEVESTHERM immár több mint egy év tizede gyárt magasminőségű műanyag ablakokat. Minden évben tudnak valami újat mutatni. A legtöbben, akik nálunk vásárolják meg műanyag nyílászáróikat a Hevestherm kínálatát nézik meg először, és érdekes módon ahhoz hasonlítják a többi műanyag nyílászáró rendszerünket.

A HEVESTHERM a klasszikus ablak gyártás minta képe. Nyílászáróik nem akarnak se többet sem kevesebbet mutatni mint amit valójában tudnak. Ablak gyártás a családokra tervezve.

A gyártó kínálatában a kedvezőbb árfekvésű, műanyag ablakok is már magas színvonalú alapanyagból készülnek, ráadásul több féle műanyag profil rendszer is elérhető a gyártó kínálatában.

Választható műanyag nyílászáró profilok a SALAMANDER és az ALUPLAST


 A teljes HEVESTHERM manyag ablak kínálat megtekintése 

Műanyag ablak - SCHÜCO

A Schüco műanyag ablakok magyarországi referencia gyáregysége tavaly óta a BERG SYSTEM Sokan nem is tudják hogy a profil gyártója hatalmas pénzeket fordít nem csak arra hogy világszínvonalon is vezető pozícióba maradjon  az alumínium függönyfalak mellett a műanyag nyílászáró gyártásban is. 

A SCHÜCO műanyag ablakok az egyedi műszaki megoldások tárházát biztosítja. Legyen szó akár a külső oldali alumíniumborításos műanyag ablakról, vagy akár a rejtett pántolással készült műanyag ablakról. Nem véletlen az építészek által első sorban választott profil rendszere 

Ezért egy komplett műanyag ablak termék családot fejlesztett ki, amiben a kedvező árú 5 légkamrás műanyag ablakok mellett a passzívházak speciális műanyag nyílászáróira is van egyedi műszaki megoldásuk. 

A SCHÜCO ablakok esetében 

 A teljes SCHÜCO műanyag ablak kínálat megtekintése  

Műanyag ablak - Kömmerling

A KÖMMERLING egyet jelenet a minőség fogalmával. A kömmerling műanyag ablakokkal sosem fog bakot lőni. Ideális több évtizedes múlttal rendelkező profil gyártó tudja hogyan lehet ideális minőséget biztosítani. Nem véletlen hogy az 1879-ben KARLS KÖMMERLING által alapított gyár mára Európa vezető műanyag ablak profil beszállítójává avanzsálódott.

A kömmerling műanyag ablakok a maximális műszaki tartalom elérésének megtestesítői. A belépő szinten is 76mm-es 5 légkamrás profilból készül, míg a felső kategóriában a Kömmerling 88 plus közel kilenc cm-es beépítési mélységgel rendelkezik.

Nem véletlen hogy a kömmerling 88 bár a passzívházakhoz lett tervezve számos alkalommal szereljük még panel lakásokba is azon ügyfeleink részére akik nem érik be csak a legjobbal.


 A teljes KÖMMERLING műanyag ablak kínálat megtekintése 

Amerikai ablak - a tolóablak

Amerikai ablakok toló és emelőpaneles kivitelben több kamrás műanyag ablak profilból. Azoknak is ideális megoldás lehet akik toló erkélyajtót szeretnének vásárolni kedvező áron.
A rendszer ideális nem csak homlokzati nyílászárónak de beltéri térelválasztásra és vagy akár üzlethelyiségek ki és átadó pultjának szeparálására is. A tolóablakok nagy előnye elsősorban a helytakarékosság, hiszen saját síkján belül mozgatható így nem vesz el a térből.

 A teljes Amerikai ablak kínálat megtekintése 

ALUMÍNIUM MŰANYAG ABLAK

Alumínium műanyag ablak az ALUPLAST, a KÖMMERLING és a SCHÜCO műanyag ablakaink esetében érhetőek el. Egyedi megjelenésű műanyag ablakok az alumínium borításnak köszönhetően lényegesen megnövekedett élettartammal.

Elérhetőek Aluplast ideal 5000 és Aluplast ideal 8000 profilból is. A 3 tömítőkör lényegesen jobb hő és hang szigetelés biztosít, a vasalat zárt állapotban egy un. szárazkamrában helyezkedi el ami csökkenti a zár kopását.

A KÖMMERLING ablakok esetében a külső oldali alumínium borítás csak a KÖMERLING 88 nyílászárók esetében kérhetőek.

A Schüco műanyag nyílászáró kínálatunk esetében a teljes választék esetében lehet kérni a külső alumínium borítást

 Alumínum műanyag ablak választékunk 

Műanyag ablak - ALUPLAST

Először is oszlassuk el azt a tévhitet, hogy ha egy műanyag nyílászáró Aluplast profilból készül, akkor az csak lengyel vagy egyéb külföldről származó nyílászáró lehet. Az Aluplast márka név az egyik legismertebb német profilgyártók egyike teljes kínálatában nem csak a hagyományos anyagában horganyzott acél merevítéssel készülő műanyag nyílászáró rendszerek érhetőek el, ALUPLAST IDEAL termék család amit a mi kínálatunkba is megtalál de a teljesen hőhídmentes ALUPLAST ENERGETO család és az ALUPLAST ALU BLENDE család is. Utóbbi az ideal rendszer külső alumínium borítással ellátott változatát jelenti ami szintén elérhető kínálatunkban.

Tekintse meg Aluplast rendszerű műanyag nyílászáróink főbb technikai paramétereit. Ami alapján könnyebben tudja eldönteni milyen műanyag nyílászárót szeretne otthonában. Aluplast nyílászáróink szintén a HEVESTHERM termékei. A cég 11 éve gyárt műanyag ablakokat és műanyag bejárati ajtókat.
Bátran mondhatjuk, hogy a magyar piac minőségi ablakinak egyik legversenyképesebb árait tudjuk Önöknek biztosítani, azonos minőségű termékekkel szemben.

 Aluplast műanyag ablakaink 

Műanyag ablak - SALAMANDER

A Salamander műanyag nyílászárók az elmúlt években egyre nagyobb elismerést vívtak ki a magyar piacon. Ez az 5 légkamrás műanyag nyílászáró profil kompromisszumokat nem ismerő kiemelkedően vastag szárnnyal és tokkal rendelkezik. Már a belépő szintű nyílászáró esetében is 40mm-es üvegezést adunk ha 3 rétegű üveggel vásárolja meg ablakait. A Salamander StreamLine 76 az  egyik legkeresettebb műanyag ablakunk.

A mérleg másik oldala a Salamander Bluevolution 92 aminek beépítési mélysége még a Kömmerling 88 plus ablakokat is megelőzi. Természetesen itt már a megfelelő üvegezéssel a passzívház minősítést is el lehet érni könnyedén.

 Salamander műanyag ablak kínálatunk 

Bemutatóterem

Várjuk Önöket szeretettel Budapesti és Gyáli bemutató termeinkben.

2360 Gyál,  Bem József utca 19


Nyitva:

H-P 8:00-16:00


Tel:  

06 (20) 447 1363


Email:

info@nyilaszaro.eu

1081 Budapest,

Kun utca 7


Nyitva:

H-P 8:00-16:00


Tel:  

06 (30) 205 3536


Email:

info@nyilaszaro.eu

ABLAK KISOKOS

Hasznos leírások, gyakori kérdések amik a műanyag ablakokkal kalcsolatban a legtöbbször felmerülnek.

De olvashat a használt ablakokról és a speciális RAL beépítésről is

 ablak kisokos  

Kiemelt ajánlat

A felső kategóriában is jó áron


Kömmerling 88+ nyílászárók MACO vasalattal akár egyedi RAL festéssel is rendelhető

 Árajánlatkérés 


Versenyképes áron is vásárolhat minőségi nyílászárót


SALAMANDER SL 76

Árajánlatkérés


Viszonteldóknak

Elege van a pontatlan beszállítókból.

Szeretné ha versenyképes árat tudna adni ügyfeleinek  minőségi nyílászáró rétékesítése mellett.

Jelentkezzen partner programunkba.

 tovább 

Facebook

Egyéb

Google PageRank


SCHÜCO kiemelt


A kínálatunk legjobb ár kategóriájában a SCHÜCO CT 70 AS műanyag ablakok érhetőek el. 

2 és 3 rétegű üveggel egyaránt rendelhető akár 50% kedvezménnyel.

Árajánlatkérés